Speltips: Freiburg – Bochum 26/8 “Gregoritsch fyller på målkontot”

Speltips: Freiburg - Bochum 26/8 "Gregoritsch fyller på målkontot"

Sanels Hörna

Freiburg tar emot Bochum i dagens enda match i tyska Bundesliga. Det är en match som väntas bli målrik. Mitt spel blir därför att Freiburgs forward Michael Gregoritsch gör mål till oddset 2.75 på Bet365.

Freiburg

Freiburg har på senare år utvecklats till ett välmående lag som kämpar om europaspel i den inhemska ligan. Det är ett offensivt balanserat lag som ofta skräller mot stora lag. Ikväll möter man ett dassigt Bochum. Ska man tro på spelsidorna så ska Freiburg vinna med två mål. Det betyder att de bör göra minst två mål. Jag ställer mig bakom denna oddssättning och tror de gör tre stycken. Laget har på sina tre inledande matcher gjort mål i samtliga och står på sex gjorda mål hittills. Anfallaren Gregoritsch har stått för två av dem. Han är Freiburgs klara center som får spela större delar av matcherna. Ikväll är ett ypperligt läge för honom att öka på säsongens målskörd. Ett läget som en striker ska ta vara på.

Bochum

Bochum var förra säsongen en positiv överraskning med sitt offensiva spel. I år verkar de blivit sönderlästa av motståndet som i princip krossat dem. Tre matcher, tre förluster och 12 insläppta mål är lagets facit såhär långt. Ett snitt på 4 insläppta per match. Det är ingen slump att det ser ut på det sättet då man släppt till ca 60 avslut varav 30 på mål under dessa matcher. Det är extremt höga siffror. Släpper man till 10 avslut på mål per match så kan man inte förvänta sig att hålla nollan. Freiburg är ett snabbt lag som gillar att komma till många avslut. Matchen bör därmed bli en munsbit för hemmalaget såvitt inget oförutsägbart händer. Mål i plural bör komma och lagets striker borde hitta nätet. Lycka till!

Spela Michael Gregoritsch gör mål på Bet365