Speltips: Frölunda HC – Eisbären Berlin 3/9 “Målspel i Scandinavium…

Speltips: Frölunda HC - Eisbären Berlin 3/9 "Målspel i Scandinavium…

DannesTips

Så får vi säga att ishockeysäsongen är igång i och med att Champions Hockey League (CHL) har startat. I matchen mellan Frölunda och tyska Eisbären Berlin som går lördag eftermiddag tycker jag det finns klara indikationer på att vi får se en målrik match!

Frölunda HC har kvar stommen från föregående säsong med tongivande spelare som Joel Lundqvist (C), Ryan Lasch och Max Friberg för att nämna några. Truppen är nu kryddad med tillskott som till exempel målvakten Lars Johansson (från SKA St. Petersburg), Wingern Anthony Greco (Hartford), Jere Innala från HIFK (LW) och Radan Lenc (Amur Khabarovsk).
Siktet är inställt mot toppen av SHL och Frölunda är också ett mästarlag från ligan Champions Hockey League som de har 4 titlar från.
I öppningsmatch mötte det svenska laget tjeckiska Mountfield HK. Det blev en ganska klar seger i Scandinavium med 4-2.

Eisbären Berlin

Tyska gästerna Eisbären Berlin blev mästare 2021/22 i tyska ligan. De har också gjort endel intressanta nyförvärv från konkurrenter i tyska ligan (laget har också 7 kanadensiska spelare). De vann sin premiärmatch (borta) i CHL med 8-2 mot franska Grenoble.

Speltips

Det finns spelvärde i att matchen resulterar i över 5,5 mål till cirka 2 gånger pengarna då vi kommer att se två mästarlag mötas som har premiären överstökad med bravur.
Eisbären Berlin gjorde 8 mål mot Grenoble i första matchen. Det som imponerade var att samtliga var spelmål 5 mot 5 (totalt 40 skott).
Om vi tittar på Frölunda HC så är de bevisat starka i sin hemmaborg – och med en kryddad trupp ser jag deras lagbygge som mycket intressant. I CHL-premiären blev det som sagt vinst med 4-2 och av de gjorda målen kom 3 stycken i deras hypervassa powerplay.

Balansen är jämnare nu i denna andra omgång, men lagens olika spetskvaliteter gör att jag tror att det kommer bli en hel del mål!

Spela Över 5,5 mål på Unibet