Speltips: Fulham – Chelsea 10/9 “Chelsea vinner”

Speltips: Fulham - Chelsea 10/9 "Chelsea vinner"

Fritz Tippar

Premier League inleder denna omgång med ett derby i London. Fulham tar emot Chelsea på Craven Cottage.

Fulham
Nykomlingen Fulham har inlett denna säsong starkt. En tionde plats i ligan efter sex omgångar. Åtta poäng har det blivit hittills och på hemmaplan är de fortfarande obesegrade. Någon som har imponerat stor är forwarden Alexander Mitrovic. Sex mål på lika många matcher har det blivit denna säsong. Har Mitrovic en bra dag så är Fulham väldigt svårslagna på hemmaplan.

Chelsea
Det händer mycket kring Chelsea just nu. Sexa i tabellen och en förlust mot Dynamo Zagreb i Champions League gjorde att Thomas Tuchel fick något överraskande sparken. In kommer svenskbekante Graham Potter. En fantastisk tränare enligt mig som äntligen får chansen i en storklubb. Ett intressant och spännande val av tränare, ska bli kul att se vad han kan åstadkomma i Chelsea.

Tips
Chelsea ska vara bättre på samtliga positioner än Fulham och med en ny tränare bör spelarna vara mer motiverande än någonsin. Fulham har visat sig vara svårslagna hemma men jag tror att detta är helt fel tillfälle att möta Chelsea.

Jag tror att Chelsea vinner denna match och väljer att spela rak bortaseger i detta derby. Jag tycker även att värvningen av Pierre Emerick Aubameyang är en smart och viktig värvning då Chelsea har saknat den där riktiga forwarden. Jag tippar på 2–0 eller 3–0 till Chelsea, Aubameyang gör åtminstone ett av målen.

Jag spelar vinst för Chelsea till 1.80 gånger pengarna på Betina. 8/10 units.

Spela Chelsea vinner på Betinia