Speltips: Fulham – Liverpool 6/8 “Alexander Arnold Trent”

Speltips: Fulham - Liverpool 6/8 "Alexander Arnold Trent"

Fritz Tippar

Fulham
Nykomlingen Fulham tog sig upp till Premier League genom att vinna The Championship förra säsongen. Fulham har åkt ner efter uppflyttningen ett par gånger nu och behöver denna säsong visa att man kan stanna kvar i Premier League. En viktig värvning för Fulham som kan ge de poängen som behövs för detta är målvakten Bernd Leno.

Liverpool
Öppningsmatchen är viktig för alla lag men med tanke på att Liverpool tog 92 poäng förra säsongen men ändå hamnade efter Manchester City så måste de vinna den här typen av matcher. En liknade poängskörd kan behövas även denna säsong för att bli mästare. Liverpool står i 1.28 att vinna denna match men jag tycker mig ha hittat ett fint spel till 2.40 gånger pengarna.

Tips
Jag tror på en matchbild där Liverpool kommer föra matchen och få mycket avslut. Alexander Arnold Trent kommer ofta högt upp och spelar fram eller skjuter, senast gjorde han mål mot Manchester City i Community Shield-matchen. Noterbart är också att Trent tar hand om offensiva frisparkar.

Mitt tips till denna match är att Trent har 2+ skott i matchen. Det oddset hittar ni på Nordicbet till 2.40 gånger pengarna. 6/10 units.

Tänk på att spelaren måste starta matchen för att spelet ska vara giltigt.

Spela Spelarens totala antal skott. Trent: 2+ på Nordicbet