Speltips: Gerwyn Price – Martin Schindler 18/7 “Vi måste testa…

Speltips: Gerwyn Price - Martin Schindler 18/7 "Vi måste testa…

SpelTorsten

World Matchplay är i full gång och vi har hela veckan fram till söndag med massor av dart. Det är en väldigt intressant turnering att följa då det är långa matcher och de allra bästa är med. Inför denna match tänkte jag testa ett överspel på 180s.

Med tanke på att det är två stycken som ligger Top10 på 180s i snitt under säsongen så måste jag kliva på överspelet då det är en helt rimlig lina.
Eftersom Gerwyn Price inte är i absoluta toppform efter en fraktur i handen samtidigt som Martin Schindler är i riktigt bra form så tror jag på en jämn match med en hel del omgångar så det kommer många chanser på just 180s. Ingen av dem är typen av kastare som byter från trippel 20 till trippel 19 heller utan gillar att kasta rakt och fint så är det absolut värde i spelet. Men eftersom det handlar om millimetrar i denna sport så håller jag insatsen nere till 4/10U.

Det är dessutom skillnad att kasta i “källar” turneringar utan publik och att kasta i en av de största turneringarna för året och Schindler har inte samma erfarenhet från dessa typer av turneringar vilket förstås kan dra ner snittet. Men har båda en helt okey dag ska den sitta då jag tror det blir jämnare än vad oddset säger just på grund av Price skada som han återhämtar sig från.

Det kommer fler spel på måndagens dart så håll koll på min twitter eller bettingstugans facebook. När det kommer till Gerwyn Price så finns det en del spel på Checkouts som lockar.

Spelet: Startar 22:00

Över 9.5 180s4/10 Units investerasSpelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.

Spela Över 9.5 180s på LeoVegas