Speltips: Getafe – Atl Madrid 15/8 “Atleti smygstartar med seger”

Speltips: Getafe - Atl Madrid 15/8 "Atleti smygstartar med seger"

Sanels Hörna

Omgång 1 av La Liga ska fullbordas idag när tre matcher skall spelas. En av dem är Getafe – Atl Madrid med start 19.30. Här liras den raka tvåan till oddset 2.03 på Pinnacle.

Getafe

Getafe gick i fjol en trist säsong tillmötes då man länge såg ut att åka ut. Man gjorde ett tränarbyte och lyckades spela sig kvar i högstaligan. Till kommande säsong vet jag inte speciellt mycket om laget mer än att man gjort ett och annat spelartapp. Laget har haft en svag försäsong där man haft svårt med målskyttet och därmed inte lyckats vinna någon match. Inte mycket tyder på att Getafe ska kunna störa Atleti i detta skede av säsongen och därmed känns tvåan given.

Atletico Madrid

Atleti har lite grann smugit ihop ett fint lag under transferfönstret. Man har lyckats behålla sina viktigaste spelare samt återfått Morata, Saul Niguez med flera. Spelare som gjort det strålande under försäsongen. Atleti har vunnit samtliga matcher under försäsongen där den övertygande krossen av Juventus med hela 4-0 för en vecka sedan sticker ut mest. Morata noterades för tre av målen mot sin gamla klubb. En annan aspekt som talar för Madrids fördel är att man kan vara säker på att laget är i fysisk toppform med Simeone vid rodret. Det är en coach som drillar sina spelare stenhårt. Till sist har Atleti historiskt haft väldigt lätt för Getafe då man besegrat dem i 16/17 senaste matcherna. Allt pekar på att den trenden fortsätter ikväll. Lycka till!

Spela Atletico Madrid vinner på Pinnacle