Speltips: GIF Sundsvall – AIK 1/5 “Botten mot toppen”

Speltips: AIK - Varberg 20/4 "Måstematch för AIK"

JohanS

GIF Sundsvall fortsätter ha det motigt. Nu gästar topplaget AIK. Ser inte gästerna slarva bort poäng här.

Speltips

Sundsvall fortsätter förlora matcher. En otippad seger mot Kalmar har man i bagaget och länge såg man ut att på nytt inkassera poäng på bortaplan mot Elfsborg. Men till slut orkade man inte längre hålla emot och 1-3-förlusten var ett faktum. Ser vi till statistiken i mötet med Elfsborg kan vi dock konstatera att Ellos var fullständigt överlägsna och att det sena avgörandet verkligen var logiskt. 15 skott mot mål, 9 på mål och expected goals-siffran låg på hisnande 4,88 för Elfsborg. Ja ni hör ju själva. Nu tror jag Sundsvall på nytt förlorar och att gästerna ska kunna vinna med flera bollars marginal.

AIK har fått en OK start men inte mer än så. Segern i derbyt mot DIF var givetvis vital men nu gäller det att inte tappa mark i toppen- så litar på att man är fullt påkopplade här. Man skapade inte alldeles för många lägen i derbyt men det var ett väldigt händelsefattigt och temposvagt derby överlag. Mot Sundsvall kommer AIK garanterat komma till fler högkvalitativa lägen och då ska det kunna smälla flera gånger om. Känns som ett Jordan Larsson-mål verkligen hänger i luften.

Gillar oddset på AIK -1 asian hcp här, där vi alltså får pengarna åter vid uddamålsseger för Gnaget. Känns riktigt tryggt. Spelas till 2.075 i odds hos bet365.

Spela AIK -1 asian hcp på Bet365