Speltips: Gil Vicente – Moreirense 8/4 “Vi kör en spelbyggare från…

Speltips: Gil Vicente - Moreirense 8/4 "Vi kör en spelbyggare från…

SpelTorsten

Då är det fredagsmatch som vanligt i Portugal och det är Gil Vicente som tar emot Moreirense.

Gil Vicente har haft en riktigt fin vinter och radat upp segrar så väl hemma som borta men förra omgången gick luften ur och trots en man mer i större delen av matchen så förlorade de borta mot Arouca, en viktig trepoängare för hemmalaget som klev över strecket. Samtidigt tappade Gil Vicente mark mot Benfica om Champions League platsen och ligger på en femteplats i ligan och får kriga om en Conference League plats som tröst.

Moreirense är tabell jumbo och ett riktigt dåligt bortalag, de har bara tagit åtta poäng borta denna säsong och ser ut att åka ur den högsta ligan. De har bara vunnit en bortamatch i år på 14 matcher så de får det tufft denna fredag.

Eftersom det är Portugal förväntas en riktigt ful och tuff match så vågar inte spela Gil Vicente som vinnare här, oddset 1.70 lockar inte heller faktiskt.
Ser vi historiskt så har de faktiskt inte heller vunnit mot Moreirense på tio matcher så jag fokuserar på en ”Bet Builder” alltså ett spelbygge då jag kombinerar tre olika spel i matchen. Nämligen en dubbelchans att Gil Vicente vinner eller spelar oavgjort, under 3.5 mål och över 6.5 hörnor.

8/10 senaste hemmamatcherna för Gil Vicente har varit under 3.5 mål.8/10 senaste bortamatcherna för Moreirense har varit under 3.5 mål.Gil Vicente har bar a förlorat fyra matcher hemma denna säsongen och det mot de fyra “stora” (Porto, Sporting, Benfica & Braga).Moreirense har vunnit 1/14 bortamatcher denna säsong.Hörnlinan har passerats 8/10 hemma för Gil Vicente & 9/10 borta för Moreirense.

SPELET

Gil Vicente 1X, under 3.5 mål & över 6.5 hörnor.5/10 Units investeras.Spelet läggs på Betsafe

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Gil Vicente 1X, under 3.5 mål & över 6.5 hörnor på Betsafe