Speltips: Girona – Real Valladolid 9/9 “Sömnpiller att vänta?”

Speltips: Girona - Real Valladolid 9/9 "Sömnpiller att vänta?"

Stenberg

Hallå i stugan!

Blickarna riktas mot La Liga denna fredag och vi beger oss denna gång till Spaninen och Estadi Montilivi för möten mellan Girona FC – Real Valladolid!

Formen är fin för dagen efter flera fina spel in och vi hoppas segertåget fortsätter även efter denna afton.

Let´s Go!

Ingen direkt popcorn-match stundar på fredagskvällen när vi ska bevittna mötet mellan Girona och Real Valladolid och det finns en stor risk för tidig sömn i soffan är känslan såhär på förhand.

Hemmalaget Girona tog klivet upp i den högsta ligan i Spanien efter att ha segrat mot Teneriffa i playoff-finalen. Något överraskande då man enbart slutade på en sjätteplats i Segunda Division. Laget har som nykomling ändå gjort det helt okej inledningsvis med fyra poäng på fyra matcher. Laget tror jag dock kommer få kriga för varenda pinne denna säsong och det finns en stor chans att man tyvärr kommer få lämna finrummet när vi summerar den. Stort avbräck finns även i lagets stora stjärna och målspruta Christian Stuani som besväras med hjärtproblem. Listan över saknade spelare sträcker sig tyvärr inte enbart i Stuani, utan på listan ser vi även Borja Garcia, Ramon Terrats, Ibrahima Kebe samt Yangel Herrera.

Skadeläget mörkt även hos bortalaget

Även bortalaget Valladolid har inlett årets säsong med fyra inspelade poäng på lika många matcher och nykomlingarna, som slutade tvåa i Segunda Division förra säsongen, tog årets första seger så sent som i måndags.
På förhand känns detta som en match i andradivisionen, där lagen har kniven mot strupen för att ej förlora poäng som kommer vara livsviktiga när säsongen summeras och jag tror vi kommer få bevittna en defensiv match där inget av lagen lämnar något åt slumpen.

Ser man tillbaka på förra säsongens möten så slutade ena matchen 2-2 och den första medseger för Girona med 1-0. Flera saker pekar på en tillknäppt historia och även fast jag inte är ett fan av dessa underspelsmatcher, så kan jag inte blunda för värdet på förhand!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Båda lagen saknar offensiva krafterGirona har gått under 2,5 mål i tre av lagets fyra matcher i liganValladolid har enbart lyckats producera två mål efter fyra omgångar

Spelet

Jag spelar att matchen går under 2,5 mål till 1,66x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Under 2,5 mål i Girona – Valladolid på Bet365