Speltips: Ham-Kam – Molde 3/7 “Nykomlingarna tar emot ett ruskigt…

Speltips: Molde - Jerv 26/6 "Överkörning väntas"

SpelTorsten

Det blir ingen lätt match för Molde att åka ner till Hamar och ta tre poäng men att de ska göra minst två mål till nära två gånger pengarna är något jag slår till på.

Molde är tillsammans med serieledarna Lilleström Norges hetaste lag. De har en stark trupp med mycket rutin. De vet hur man spelar på bortaplan och har gjort två eller fler mål i 15 av sina senaste 20 matcher och har denna säsongen gjort det i 8/11 matcher.

Moldes problems är inte offensiven eller att de inte klarar av att göra mål, de släpper en del onödiga mål bakåt vilket gör att jag inte spelare Molde som vinnare här, 2-2 är absolut inte ett omöjligt resultat då Ham-Kan är starka hemma på Briskeby Arena i Hamar. Men kollar vi på papperet så är det inget snack om att Molde ska vinna denna match och det bekvämt. Molde har dessutom gjort två eller fler mål i tio raka matcher så målformen är där.

Att vi får över 1.5 mål till 1.83 är generöst med tanke på kapaciteten hos Molde och att de faktiskt är Eliteseriens formstarkaste lag gör inte spelet sämre.
De möttes för några månader sedan och då krossade Molde Kamraterna från Hamar med 5-0. Det kommer inte bli lika enkelt nu som då med tanke på att det är ligaspel och på bortaplan, dessutom är Ham-Kam i bra form med fyra raka vinster (alla turneringar) Jag tror på en målrik tillställning och förhoppningsvis har Molde klarat linan redan i halvlek, det ska som sagt vara klasskillnad på lagen.

SPELET

Molde över 1.5 mål8/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Molde över 1.5 mål på Pinnacle