Speltips: Ham Kam – Odds Bollklubb 28/5 “Odd bättre än Ham Kam”

Speltips: Ham Kam - Odds Bollklubb 28/5 "Odd bättre än Ham Kam"

Sanels Hörna

I takt med att storligorna tagit slut får man söka sig mot andra pågående ligor. En sådan är Norska Elitserien där Ham Kam idag tar emot Odds Bollklubb. Jag anser bortalaget att vara det bättre laget och tror det löser över 5.5 hörnor till oddset 3.05 på Leovegas.

Ham Kam

Nykomlingen Ham Kam har visat sig vara segtuggade. Hela 6 oavgjorda resultat på 8 matcher är deras facit såhär långt in på säsongen. Hemma är man obesegrade. Laget spelar snålt med fokus att inte släppa in mål. Mycket mer kan man inte förvänta sig av en nykomling. Ikväll är man satta som klara favoriter mot Odd och bör enligt bolagen minst klirra en poäng. Om så blir fallet så bör hörnspelet se bra ut då Odd brukar vara spelförande och skapa många chanser när de spelar.

Odd

Odd är ett vanligare inslag i norska Elitserien. Det är ett lag som ofta slutar på den övre halvan och brukar spela en underhållande fotboll. I år har man fått en svag start på säsongen och redan inkasserat 6 förluster efter endast 9 spelade matcher. Detta till trots har man spelat bra och emellanåt varit överlägsna sina motståndare. Resultatet har bara inte gått deras väg. Man brukar kunna lösa upp emot 20 avslut per match vilket är väldigt högt och pekar på en offensiv filosofi. På köpet får man med sig mängder av hörnor. 25 hörnor har laget fått i sina tre senaste matcher. Ett snitt på ca 8 hörnor per match. Idag krävs det endast 6 stycken mot en inte alltför bra motståndare. Det jobbar vi in! GL!

Spela Odd över 5.5 hörnor på LeoVegas