Speltips: Ham Kam – Sarpsborg 26/6 “Speldominans av bortalaget”

Speltips: Sevilla - Mallorca 11/5 "Sevilla visar sin dominans"

Sanels Hörna

Eliteserien I Norge fortsätter att underhålla oss med sin anfallsglada fotboll. Ikväll är det nykomlingen Ham Kam som tar emot Sarpsborg. Här klickas Sarpsborg att få över 5.5 hörnor till oddset 2.35 på Unibet.

Ham Kam

Ham Kam har startat helt okej för att vara en nykomling. Laget ligger i mitten av tabellen efter tio spelade matcher. I sin senaste ligamatch lyckades laget ta en stark bortaseger mot en annan nykomling, Jerv. Formen är därmed god. Ham Kam spelar en relativt rak fotboll utan att ha mycket boll. Jag hoppas att man ska kunna göra en bra match ikväll och hålla Sarpsborg ifrån det egna målet så länge som möjligt. På så sätt lär vi få ett speldominant bortalag som öser på för seger. En matchbild som är gynnsam för hörnspelet.

Sarpsborg

Sarpsborg har imponerat stort denna säsong. Laget har kanske det högsta bollinnehavet i ligan och skapar oftast oändligt många chanser. På köpet kommer även hörnor där man ofta ligger på snudden till tvåsiffrigt. Jag tror på en dominant insats av bortalaget ikväll och att de åter får många hörnor. Ham Kam bör parera dem bra målmässigt och således tvinga fram Sarpsborg högt upp i banan stora delar av matchen. Hörnor bör avlösa varandra. Gl!

Spela Sarpsborg över 5.5 hörnor på Unibet