Speltips: Hammarby TFF – Täby FK 20/6 “Rotation att vänta hos…

Speltips: Hammarby TFF - Täby FK 20/6 "Rotation att vänta hos…

AndreasS

Skribent:
AndreasS

Publicerad:
2022-06-19 21:30

Hallå i stugan

Dags för mitt andra speltips här inne och vi har vind i seglen efter att vi prickade in vårt förra lir.

Oddevold stod som väntat för ett alldeles för stort favoritskap mot Trollhättan och resultatet skrevs till 0-1. Min rek på X2 satt därför och oerhört kul att så många hakade på samt tog sig tid att höra av sig och tacka, det värmer!

Nu är det nya framgångar att jobba in förhoppningsvis och jag fortsätter att rikta blickarna mot division 1, fast denna gång ska vi bege oss mot den norra serien och mötet mellan Hammarby TFF – Täby FK!

Detta är den ända matchen som spelas i Ettan denna måndagskväll så utbudet var inte alltför stort.

Men det är inget vi ska bry oss om utan jag har lite andra saker som vi ska sätta tänderna i inför denna match som spelas på Kanalplan på Södermalm i Stockholm!

Jag tycks finna ett stort värde i att tro på Täby FK i denna kamp och lite om varför ska jag försöka förklara här och nu!

Det är minst sagt speciella förutsättningar att vänta och jag tänker inte minst på att Hammarby IF använde sitt HTFF till vänskapsmatchen mot Jönköping Södra under lördagen. Detta medför att vi lär få se ett par riktigt slitna spelare eller till och med ett par nyckelspelare som får vila helt?

Med dessa faktorer så finner jag värde i att ej tro på hemmalaget och det tycks även spelbolagen snappat upp då oddset redan har börjat sänkas på bortalaget, som för dagen är Täby FK.

Täby FK är inte ett lag med harmoni i nuläget och ett lag som haft de riktigt tufft hittills i år. Tränare Daniel Erlandsson har tyvärr ej fått spelet att fungera och framförallt tycks man ej få någon kontroll alls över matcherna. Truppen är inte stor och spelarna är i behov av vila, men innan dess är målsättningen att plocka poäng i de två kvarvarande kamperna. Och vad passar då ej bättre en att göra det borta mot ett HTFF med roterande trupp?

Det är två målsnåla lag som möts sett till statistiken så räkna ej med ett liknande målkalas som senast dom möttes (3-3), men det man kan ta med sig är att Täby FK stoltserar med en oavgjord samt en seger dessa två lag emellan rent historiskt.

En avvaktande match där jag tror och hoppas att Täby är de lag med bäst inställning fäller avgörandet!

Stort lycka till!

Spela Täby 0.0,+0.5 på Bet365