Speltips: Hammarby – Värnamo 31/7 “Vi kör en Spelbyggare på…

Speltips: Hammarby - Värnamo 31/7 "Vi kör en Spelbyggare på…

SpelTorsten

Det är inget snack om vilket som är det hetaste laget i Allsvenskan just nu. Hammarby kör över allt motstånd och har tre raka 3-0 matcher inför denna match mot nykomlingarna Värnamo.

Hammarby är i strålande form om dagen och öser in mål, de har dessutom precis köpt norska landslagsspelaren Veton Berisha från Viking som har sprutat in mål senaste säsongerna i norska Eliteserien. Dock är Berisha skadad fortfarande och oklart om han kommer till spel men ska inte spela någon som helst roll då Hammarbys Gustav Ludwigson är i riktigt bra form med sina fem mål på fyra senaste. “Bajern” krossade både IFK Göteborg och Elfsborg hemma och ska naturligtvis vara stora favorit även inför denna match.

Värnamo är nykomlingar med legendaren Jonas Thern som tränare, de sprintade igenom seriesystemen och tog sig upp till Allsvenskan efter bara en säsong i Superettan. De har ett bra lag men truppen håller inte riktigt och vi får hoppas de håller sig kvar och kan etablera sig ordentligt. Värnamo har haft det riktigt tungt senaste tiden och inte vunnit sen de faktiskt slog just Hammarby hemma med 1-0 för två månader sedan. Dock måste vi tillägga att Hammarby hade spelat cupfinal några dagar tidigare och hade riktigt tunga ben och nu när Hammarby spelar hemma kommer det bli en helt annan historia.

Jag tänker att Hammarby tar kommando direkt med full fart framåt och Värnamo som var på besök på Tele2 för några veckor sedan och mötte Djurgården hade det minst sagt enkelt. 5-0 slutade den matchen till Djurgården och inte omöjligt att vi får se något liknande när de besöker “plastmattan” återigen. Värnamo tar sina poäng hemma och innan storförlusten mot Djurgården så förlorade de 3-0 borta mot Varberg.

Hammarby är 6-0 senaste två hemmamatcherna och Värnamo är 0-8 senaste två bortamatcherna och överkörning att vänta. Det finns en hel del bra spel på denna match som tex. att Hammarby leder i halvtid och vinner matchen till nästan två gånger pengarna och för samma odds ungefär får vi att Hammarby vinner med minst två mål. Dock har jag hittat en spelbyggare, en så kallad Bet Builder inför matchen där jag väljer att spela Hammarby som vinnare och att de gör minst två mål. Dessutom tar jag med att de skapar flest hörnor något som passar perfekt för matchbilden. Hammarby snittar 8.13 hörnor på hemmaplan vilket är mest i Allsvenskan och släpper bara 2.88 hörnor i snitt på Tele2, vilket är minst av alla lagen. En perfekt bet builder för denna söndag.

SPELET

SPELBYGGARE: Hammarby vinner, över 1.5 mål & flest hörnor.5/10 Units investeras.Spelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.

Spela SPELBYGGARE: Hammarby vinner, över 1.5 mål & flest hörnor. på Betway