Speltips: Hellas Verona – Napoli 15/8 “Verona på bortaplan blir en…

Speltips: Hellas Verona - Napoli 15/8 "Verona på bortaplan blir en…

Jonas Weimer

Verona

Trots tappet av Gianluca Caprari ser Hellas Veronas offensiv fortsatt väldigt stark ut. Thomas Henry och Milan Djuric är nyförvärv som kommer att kunna bidra framåt. Dessutom har Hellas köpt loss Giovanni Simeone som vann den interna skytteligan i fjol på 17 gjorda mål för Verona-klubben. I de bakre leden har Hellas blivit av med mittbacken Nicolo Casale som lämnat för Lazio, likaså Mattia Zaccagni som var utlånad till Rom-klubben förra säsongen.

Napoli

Napoli går en relativ oviss säsong till mötes som kommer att innehålla spel i Champions League. Trots tredjeplatsen förra säsongen är det svårt att se Napoli som en seriös utmanare till Scudetton. Mertens, Insigne och Koulibaly är helt enkelt ett tungt tapp för mycket. Nu kommer Ruiz, Zielinski och framförallt Osimhen tvingas dra ett allt större lass framåt. Högst oklart vem som kommer att styra och ställa där bak? En ny topp 4-placering känns tveksamt.

Analysen

Nykomponerat bortala

Ett nykomponerat Napoli reser till Verona i premiären. Hellas Verona slutade på den övre halvan i fjol och ser fortsatt starka ut. Gabriele Goffis mannar har en hög lägstanivå och står sällan för svaga insatser hemma på Bentegodi. Topplag som bland annat Juventus, Lazio och Roma fick se sig besegrade på den här arenan förra säsongen. Napoli prisades runt 2,10 borta mot Hellas i fjol och i den här premiären är värderingen av gästerna snarlik, trots att enorma spelartapp. Andra sidan känns därför mest intressant. Hellas +0,5 till 1,72 gillas.

Speltips

Hellas Verona +0,5 @ 1,72

Lycka till vid rygg!

/ JWeimer

PS – Läs gärna hela vår genomgång av Serie A inför säsongen 2022/2023 här! Stor guide.

Spela Verona +0.5 på Svenska Spel