Speltips: Hertha Berlin – Leverkusen 10/9 “Patrik Schick”

Speltips: Hertha Berlin - Leverkusen 10/9 "Patrik Schick"

Fritz Tippar

Möte i Bundesliga mellan två formsvaga lag. Leverkusen inledning på säsongen har varit långt ifrån förra säsongens succé.

Hertha Berlin
Berlin klara sig kvar förra säsongen via play-off. En tuff säsong och det verkar bli en ny tuff säsong för Berlin. Fyra poäng har det blivit på de fem första matcherna. Positivt för Berlin var att de lyckades ta sin första seger för säsongen i senaste omgången, 2–0 seger mot Augsburg på bortaplan. Kan de ta sin första seger på hemmaplan i detta möte?

Leverkusen
Förra säsongen imponerade både Leverkusen och Partik Schick stort. Det blev en tredje plats i ligan och det blev 24 mål på 27 matcher för Schick. Denna säsong har Leverkusen inlett katastrofalt. Det har hunnit bli fyra förluster på de fem första matcherna och Leverkusen behöver vända på denna negativa trenden så snabbt som möjligt. Schick har endast gjort ett mål denna säsong men det kom i förra omgången så förhoppningsvis för Leverkusen så kan han börja ösa in mål igen.

Tips
Leverkusen form är inte bra men de har ändå gjort sex mål på de fem första matcherna. Jag tror de har ett bra läge att vinna denna match då jag ser Berlin som ett av Bundesligas sämsta lag. Jag vågar dock inte spela på en rak bortaseger utan väljer att spela på ett mål-spel till denna match.

Jag tror på en målrik match och väljer att spela på den troligaste målskytten i matchen. Patrick Schick att göra mål spelas till 2.12 gånger pengarna på MrGreen. 6/10 units.

Spela Patrik Schick gör mål – Ja på Mr Green