Speltips: HJK – Maribor 11/8 “Bara anfall för Maribor”

Speltips: HJK - Maribor 11/8 "Bara anfall för Maribor"

Sanels Hörna

Europa League kval ska liras denna torsdag. Finska HJK tar emot slovenska Maribor. Här liras Maribor att få över 4.5 hörnor till oddset 2.20 på Bet365.

HJK Helsingfors

HJK gjorde en kanonmatch i det första mötet och bortavann med 2-0. Ett resultat som satt långt inne. Lagen var väldigt jämna och det var mycket slumpen som avgjorde. Maribor var möjligtvis marginellt bättre med mer bollinnehav, flest avslut samt flest hörnor. Utgångslägen ikväll är att HJK har ett starkt resultat att luta sig emot. Något som absolut ska vara målsättningen mot denna ovissa motståndare. Jag förväntar mig att finnarna främst fokuserar på att hålla rent framför det egna målet för att när läge ges gå på kontring. Det är en matchbild som innebär ett högt stående bortalag som ligger närmare motståndarmålet. Bra scenario för kvällens hörnspel.

Maribor

Det klassiska laget från Slovenien som skolat flertal duktiga spelare åkte på en överraskande förlust hemma mot HJK i första mötet. En rejäl missräkning då de faktiskt var marginellt bättre. I den matchen löste laget 6 hörnor. Till kvällens retur måste man ta igen ett tvåmålsunderläge vilket bör innebära full fart framåt för Maribor. Finska HJK är inte tillräckligt skickliga för att hålla undan bollen från slovenerna som kommer att få sin beskärda del av chanser. Förhoppningsvis med hörnor som främsta utfall. Över 4.5 hörnor är en relativt låg lina för ett lag som anses vara jämnbra som sina motståndare och som måste ta igen minst två mål. Det tar vi. Lycka till!

Spela Maribor över 4.5 hörnor på Bet365