Speltips: Huddersfield – Luton 16/5 “Dr Jekyll & Mr Hyde”

Speltips: Huddersfield - Luton 16/5 "Dr Jekyll & Mr Hyde"

Sanels Hörna

Ikväll ska den första kvalmatchen upp till Premier League avgöras. Det står mellan Huddersfield och Luton där första mötet slutade 1-1 i Luton. Nu blir det hemmaplan för Hudds och jag lirar åter hörnor. Huddersfield får över 5.5 hörnor till oddset 2.25 på Mrgreen. Det gäller dock att vara snabb och fynda då de ligger ca 30 punkter högre än resten av marknaden.

Huddersfield

Jag satte rubriken till Dr Jekyll och Mr Hyde av den anledningen att första mötet hade två ansikten. Första halvlek dominerades av Luton som vann bollinnehavet med 62% samt hade 4-0 i hörnor. Resultatet förblev neutralt, 1-1. I andra halvlek klev Hudds ut som ett helt nytt lag och dominerade med 67% bollinnehav samt vann hörnorna med 9-2! Helt galet av ett lag att vid ett neutralt resultat kunna pumpa in 9 hörnor på en halvlek. Jag tror att Hudds tog lärdom av den andra halvleken och insåg att de kan dominera sitt motstånd om de vill. Ikväll tror jag att man kommer att ta vid där första matchen slutade och att de kommer att pressa för seger. Hörnor bör avlösa varandra.

Luton

Luton har för mig varit en svår nöt att knäcka hela säsongen. Jag kan inte riktigt säga vad de är för sorts lag. Det finns liksom ingen röd tråd i deras spel. Av den anledningen kommer jag inte kunna förutspå speciellt mycket annat än att jag hoppas att de kan parera Huddersfield målmässigt så att hemmalaget får anledning att pressa under långa perioder. Det vore bra för hörnspelet. GL!

Spela Huddersfield över 5.5 hörnor på Mr Green