Speltips: Hull – Coventry 27/8 “Ryggareken om Hull vs Coventry”

Speltips: Hull - Coventry 27/8 "Ryggareken om Hull vs Coventry"

Ryggareken

Hull

Hull är utan vinst i de två senaste matcherna efter att ha avslutat en imponerande streak på tre matcher utan förlust dessförinnan. Man ligger för närvarande på 6:e plats på tabellen. Senast åkte man på en rejäl förlust borta mot WBA – i en match som till slut slutade 5-2 efter både självmål och straffmål.

När de två lagen senast möttes i Championship förra säsongen så vann Hull med 2-0 hemma på St Andrew’s Stadium. Richard Smallwood öppnade målskyttet för Tigers i den fjärde minuten. Ryan Longman var också med på resultatprotokollet. Däremot så har Coventry inte förlorat i tre av de senaste fem matcherna med Hull på deras KC stadium.

I anfallet har Óscar Estupiñán varit en nyckelspelare för Hull den här säsongen. Han leder målgörandet i klubben med fyra mål.

Truppen: Eftersom Ozan Tufan ådrog sig en skada senast, förväntas Ryan Woods få en chans till Hulls startelva.

Trots att man förnedrades mot WBA senast så tror jag inte att lagets tränare Shota Arveladze stökar om i elvan. Därmed bör vi få en liknande elva som senast. Time to redeem themselves.

Ryan Longman, Tyler Smith och Allahyar Sayyadmanesh kämpar alla för att bli fit for game inför match.

Möjlig XI: Ingram; Coyle, Figueiredo, Greaves, Elder; Woods, Jones, Slater; Williams, Estupinan, Tetteh

Coventry

Coventry har tre raka matcher utan vinst. Senast 2-3 borta mot Millwall, Dessförinnan 1-4 förlust i ligacupen mot Bristol och slutligen 1-1 mot Sunderland. Eftersom man fått skjuta upp 3 championship matcher i inledningen av säsongen innebär detta att man ännu inte har registrerat en vinst och att matchen mot Hull därmed kommer att markeras som deras tredje framträdande den här säsongen. De står i botten av tabellen för närvarande.

Kyle McFadzean, Matt Godden och Viktor Gyökeres har varit Coventry Citys främsta vapen i offensiven den här säsongen och var och en har hittat målet vid ett tillfälle.

Coventry och coach Robins kommer att tvingas till minst en förändring i elvan efter att Gustavo Hamer blivit utvisad med två gula kort mot Millwall. Kasey Palmer kan komma att återvända till mittfältet i vad som kan visa sig vara den enda förändringen i laget.

Coventry City möjliga startuppställning: Moore; Panzo, McFadzean, Hyam; Dabo, Palmer, Allen, Sheaf, Bidwell; Godden, Gyokeres

REK

Båda lagen har gjort mål i sina respektives senaste matcher och kommer med största sannolikhet göra det även i denna match. Coventry gjorde 2 mot Millwall medan Hull gjorde två mot WBA. Med det sagt backar vi Hull för seger trots att man inte är favoriter enligt oddset. Efter den senast förnedringen borta mot WBA behöver man bevisa att man är samma lag som inledde säsongen på ett så bra sätt. Det tror jag att man har goda förutsättningar för att göra på hemmaplan. Oddset är därmed felsatt enligt mig vilket borde innebära spelvärde.

Vi försöker oss på en specialare: ett kombinationsspel där Hull vinner (3.25) och där båda lagen gör mål (1.77) till det gemensamma oddset 6.25 hos Unibet. 2u.

Spela Hull + BLGM på Unibet