Speltips: Ian White – Martin Lukeman 2/9 “Vi startar september med…

Speltips: Ian White - Martin Lukeman 2/9 "Vi startar september med…

SpelTorsten

Har hittat ett riktigt bra spel på Ian White på första rundan av European Tour i Ungern. Han ställs i första matchen mot Martin Lukeman som kommer från en bra säsong så jag vågar inte ta ställning vilken som vinner utan fokuserar på 180 kastandet.

Ian White är en rutinerad herre och varit i de största tävlingarna och kan en bra dag slå vem som helst. Problemet har varit att hålla ihop nerverna för att lyckas vinna de största tävlingarna. Men är det något han kan så är det att kasta 180s och när vi får denna lina på honom på detta format, först till 6 i en vad jag förväntar jämn match är det taget. Han är den spelare på touren som med störst chans kastar en 180 första leg oxå vilket gynnar vårat spel givetvis. På Bethard får vi alltså över 1.5 180s till oddset 1.80, det är allt för högt och de flesta andra bolag ligger runt 1.50 där det borde ligga.
Kollar vi på Whites tio senaste matcher i detta format så har han kastat två eller fler 180s i åtta av dem så vi är absolut på rätt sida här.

Martin Lukeman har en riktigt fin säsong bakom sig och har tagit sig till final i denna typen av turneringar en gång i år, det var German Darts Grand Prix där han förlorade finalen mot världselvan Luke Humphries vilket inte är fy skam. Ser man till årets prestationer så har Lukeman stora chanser att vinna men ser matchen helt öppen och förhoppningsvis jämn så vi får många chanser på 180s från White. oddset på matchen är helt jämt och det anser jag är helt rätt så då går jag på värdet och när ett spel suttit 8/10 senaste och ger 1.80 på en erkänt bra 180 kastare så är det givet. Vi lägger våra pengar på White över 1.5 180s och startar förhoppningsvis september med en fin vinst

SPELET

Ian White över 1.5 180s6/10 Units investeras.Spelet läggs på Bethard

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Ian White över 1.5 180s på Bethard