Speltips: IF Elfsborg – GIF Sundsvall 25/4 “Numret större”

Speltips: IF Elfsborg - Mjällby AIF 4/4 "Klar fördel"

JohanS

Elfsborg har fått en knackig inledning på Allsvenskan med blygsamma fyra inspelade poäng. Men här tappar man inte poäng på nytt.

Speltips

Elfsborg har inlett knackigt. Eller ja, man har också stått för fina insatser såsom 1-1 borta mot MFF och 4-1 hemma mot Värnamo. Men klart 0-2- respektive 0-1-förluster mot Mjällby och Helsingborg är enorma missräkningar. Dock ska sägas att Elfsborg hade klart övertag i antalet skapade målchanser sist mot HIF och förlusten får inte sägas vara rättvisande sett till prestation. Nu tror jag Elfsborg får retroaktiv utdelning och att man skärper till sig. Hemmaplan är man normalt sett otroligt starka på och gästande Sundsvall håller jag inte högt. Sist lagen möttes var i cupen och då hade Elfsborg problem med motståndet. Giffarna hade 2-1 fram till minut 81 innan hemmalaget vände och vann på tilläggstid. Tror man vinner klarare denna gång.

Sundsvall vann något oväntat med 1-0 hemma sist mot ett Kalmar man trodde var på uppgång. Otroligt viktigt med seger givetvis, men jag tror inte man tar poäng i en andra raka match och denna gång på bortaplan. Sundsvall har läckt bakåt i säsongsinledningen och släppte in nio mål på de tre första matcherna. Inte alls konstigt att man tippas i den absoluta botten av tabellen av de flesta sett till det skrala spelarmaterialet. Här får man sota för att Elfsborg haft en knackig inledning och jag tror vi kan få se gästerna bli fullständigt översköljda.

Elfsborg att göra mål i båda halvlekarna spelas till 2.10 hos bet365.

Spela Elfsborg att göra mål i båda halvlekarna på Bet365