Speltips: IFK Värnamo – Degerfors IF 25/4 “Jämnt skägg att vänta”

Speltips: IFK Värnamo - Degerfors IF 25/4 "Jämnt skägg att vänta"

JohanS

Två förmodade bottenkonkurrenter- och naturgräslag- möts då Värnamo tar emot Degerfors. Tror på knapp fördel för hemmalaget men att skönspelet kan utebli.

Speltips

Värnamo har inlett med två förluster och två kryss- men där senaste pinnen hemma mot Malmö var en fjäder i hatten. Efter matchen klagade MFF på Finnvedsvallens usla gräskvalitet och att den omöjliggjorde hyfsat spel efter marken. Om det ligger något i det? Tja, Värnamos bägge hemmamatcher har slutat 0-0 (Sirius innan MFF-matchen). Tror Värnamo blir spelförande här då det är en sådan fotboll som Thern och Hellberg starkt förespråkar- och i synnerhet mot andra “bottenlag”. Men det har ju inte riktigt lossnat ännu om man säger så för tilltänkte skyttekungen Antonsson. Och anfallaren Moses har inte fått något förtroende hos tränarteamet. Avdiu har varvats igång så smått och kanske har en islossning runt hörnet? Men om så tvivlar jag på att Värnamo får en fullständig offensiv islossning här.

Degerfors har inlett med fyra raka förluster och ligger därmed sist i den allsvenska tabellen. Det ska dock sägas att man har en rad hedrande förluster på kontot då det spelmässigt faktiskt sett lite bättre ut än vad tabellen visar. Men jag ser ändå inte Degerfors åka och knipa med sig samtliga poäng från Småland. Man kommer sakna avstängde Djurdjic och på skadelistan plitar vi ner Mukiibi, Wallin och Andresson. Dock återfår man trion Kralj, Örqvist och Granath i spel.

Svårspelad gräsmatta och en gäst som spelmässigt bör kunna stå upp mot hemmalaget men där såväl Värnamo som Degen haft problem med målskyttet, bör kunna resultera i en match som inte spränger 3,5 mål-linan. Samtidigt tror jag Värnamo i egenskap av hemmalag undviker förlust. 1X & under 3,5 mål i matchen spelas till 1.90 hos Unibet.

Spela 1X & under 3,5 mål i matchen på Unibet