Speltips: IFK Värnamo – IF Elfsborg 21/8 “God poängchans”

Speltips: IFK Värnamo - IF Elfsborg 21/8 "God poängchans"

JohanS

IFK Värnamo i form tar emot IF Elfsborg ur form hemma på Finnvedsvallen. Tror hemmalaget får med sig poäng.

Speltips

Värnamo har sannerligen haft ett kämpigt schema på sistone med Djurgården, AIK, Bajen, Djurgården, AIK nu följt av Elfsborg och Häcken. Men som smålänningarna verkligen stått upp bra hittills under denna hektiska period med vinst mot Bajen och kryss mot DIF & Gnaget. Antonsson är verkligen inne i ett stim och stod för två nya påsar på Friends. Bådar gott inför hösten då man ska säkra kontraktet- vilket jag är övertygad om att man gör sett till hur mycket sämre övriga lag i botten är. Värnamo har verkligen steppat upp på bortaplan men det är ju hemma som man är som starkast och nu ska man lira hemma igen. Här har man dessutom tidigare under säsongen tagit poäng av MFF. Naturgräs som bekant på Finnvedsvallen och nu gästas man av ett konstgräslag i Elfsborg. Förvånad att Värnamo är så stora underdogs.

Elfsborg är helt ur form. Nio raka matcher utan segrar, varav sju matcher är i Allsvenskan. Man kryssar dock en hel del ska sägas, och kommer just från tre raka oavgjorda resultat. Makabra siffror att Elfsborg bara hållit en enda nolla under säsongen (0-0 hemma mot DIF) vilket är otroligt uselt. Elfsborg har varit helt under isen på bortaplan där man är fjärde sämst i AS- endast en inspelad vinst. Att man skulle åka och besegra Värnamo i form på naturgräs ska såklart kunna ske, men jag tycker snarare det är osannolikt än sannolikt.

Jag gillar 1X till 1.74 här. Men vill samtidigt pusha upp oddset en aning. Jag prövar därför 1X & båda lagen gör mål till hela 2.55 hos Unibet. Elfsborg nollar aldrig någon men blir å andra sidan inte heller nollade särskilt ofta.

Spela 1X & båda lagen gör mål på Unibet