Speltips: IK Sirius – GIF Sundsvall 3/4 “Klara favoriter”

Speltips: IK Sirius - GIF Sundsvall 3/4 "Klara favoriter"

JohanS

Sirius gäller som klara favoriter i den allsvenska premiären hemma mot GIF Sundsvall. Och det med all rätt.

Speltips

Sirius hamnade på en elfteplats ifjol och i slutändan blev det ärtt god poängmarginal ner till strecket. Sugitas säsong blev förstörd av skador men nu är japanen redo att försöka återupprepa succén från säsongen 2020. Ett gäng namn till har försvunniut där framförallt Ortmark svider. In har man plockat Vaiho som keeper som får agera förstespade till dess Mitov Nilsson är hel igen. Rogic från Gnaget är väl tänkt som Ortmarks ersättare. Har väl inga tankar om att Sirius ska tillhöra övre halvan av tabellen men nog ska man återigen kunna ha god marginal ner till den absoluta botten. Kouakou har man ju höga förhoppningar om där uppe på topp och nog vorde väl Sylisufaj på topp kunna rycka upp sig och göra fler kassar. Återstår att se om Zeidan blir kvar i laget innan transferfönstret stänger i dagarna. Sirius brukar vara målglada och när man nu lirar hemma mot ett sargat Sundsvall då tror jag Sirius ordnar 2-3 kassar och även segern.

Sundsvall är som bekant nykomling och det är ju klart imponerande att man är åter givet de enorma ekonomiska bekymmer man dragits med de senaste säsongerna och som höll på att kasta omkull föreningen. Kanske kan en spelare som Ylätupa lyfta och i Engblom finns ju åtminstone några allsvenska kassar i år. Men nej på det stora hela ser det väldigt tunt ut och Hallenius långtidsskada kunde inte komma mer olägligt. Fullständigt överkörda i cupspelet där målen rasade in i baken. Även mött just Sirius i träningsmatch inför denna genrep och då vann Uppsalalaget med 4-1.

Tror Sirius tar detta och att det inte stannar vid 1-0. Spelar Sirius att vinna & över 1,5 mål i matchen till fina 2.10 hos Unibet.

Spela Sirius att vinna & över 1,5 mål i matchen på Unibet