Speltips: IK Sirius – IF Elfsborg 14/5 “Underskattat hemmalag”

Speltips: IK Sirius - IF Elfsborg 14/5 "Underskattat hemmalag"

JohanS

Elfsborg är med all rätt favoriter till segern borta mot Sirius. Men har man inte blivit lite väl stora favoriter?

Speltips

Sirius har haft en kämpig inledning på säsongen där man framförallt minns kollapserna mot Hammarby och Djurgården. Men efter raka vinster åkte man och bortabesegrade knepiga Varberg sist med 2-0, vilket var lagets tredje seger för säsongen. Sirius har lidit mycket av att ha haft sin viktiga forward Kouakou skadad. Men nu var han åter igen i startelvan sist och gjorde 69 minuter. Såklart superviktigt att han är fit igen och även viktigt att Zeidan fick göra 1+1 sist mot Varberg. Jag tror på Sirius och att de inte är så pass dåliga som de varit en tid nu och fler poäng finns att hämta inom kort. Elfsborg blir en knepig uppgift, men tycker ändå oddssättningen är skev. Rogic ett frågetecken i hemmalaget.

Elfsborg kommer från en 0-0 match hemma mot Djurgården i en match som nog snarare skulle slutat 2-2. Dessförinnan 6-0 mot Degerfors. Så offensiven går inte att klaga på. Nu får man dock klara sig utan avstängde Per Frick. Elfsborg är en målmaskin och lär göra mål igen trots bortaplan mot Sirius. Men inte alls säker på att Elfsborg vinner stort här och att man håller nollan som man gjort i de två senaste matcherna. Förutom att Sirius känns på gång med sin skyttekung tillbaka från skada så har Elfsborg släppt in mål i sina fyra inledande matcher i Allsvenskan och däribland mot Värnamo och Sundsvall på hemmaplan- och så en förlust borta mot Helsingborg.

Jag tror stenhårt på att båda lagen gör mål här. Och så tror jag Sirius kan lösa poäng, åtminstone på sin höjd förlora med uddamålet. Mitt kombinationsspel här blir båda lagen gör mål & Sirius +1,5 hcp till 2.20 hos Unibet. Du bygger spelet själv.

Spela blir båda lagen gör mål & Sirius +1,5 hcp på Unibet