Speltips: Inter – Bayern Munchen 7/9 “Målsnålt på San Siro?”

Speltips: Inter - Bayern Munchen 7/9 "Målsnålt på San Siro?"

Fritz Tippar

Champions League på San Siro när Inter tar emot Bayern Munchen. En match där jag tror favorittippade Munchen får det svårare än många tror.

Inter
På sina fem första matcher har Inter redan hunnit förlora två matcher. Ett svagt resultat för ett lag som satsar på att bli mästare i Serie A. Senast blev det en tung förlust mot Milan i derbyt. En svängning match där Inter tog ledningen men fick till slut se sig besegrade med 3–2.

Nu är det dags för första omgången i Champions League och Inter hamnade i en tuff grupp med både Munchen och Barcelona. På hemmaplan behöver Inter ta poäng för att ha chans att gå vidare, räkna med ett taggat San Siro från både publik och spelare.

Bayern Munchen
Munchen är en poäng bakom Dortmund i Bundesliga efter fem omgångar. Tre vinster och två oavgjorda resultat är Munchens facit i ligan denna säsong. De är storfavoriter att ta hem Bundesliga och är också en av de stora favoriterna att ta hem titeln i Champions League.

Trots att Lewandowski har lämnat så ser Munchen riktigt starka ut denna säsong. Nyförvärvet Sadio Mane har imponerat och flera spelare verkar ha höjt sig och vill ta mer ansvar offensivt.

Tips
Mycket står på spel i denna omgång då alla poäng lär vara viktiga i en så här pass tuff grupp. Munchen är favoriter i denna match och lär vara det mer offensiva laget. Det är dock en tuff bortamatch och jag tror att båda lagen kan vara nöjd med ett oavgjort resultat i slutändan. Jag tippar på 0–1 eller 1–1. Ett underspel lockar.

Jag spelar under 3 mål på asian lines, vilket betyder att det blir pengarna tillbaka vid exakt tre mål. 2.14 gånger pengarna på MrGreen.

Spela Under 3 mål på Mr Green