Speltips: Inter – Roma 23/4 “Målspel liras!”

Speltips: Inter - Roma 23/4 "Målspel liras!"

David Dabeskovic

Dags för Serie A denna lördagskväll där Inter gästas av Roma i en häftig match.

INTER

De regerande Serie A mästarna Inter är på jakt att försvara titeln. Inter är i toppslag med fyra raka segrar, i alla sammanhang. Rivalen AC Milan, som är tabellettan i Serie A, besegrades stort i den italienska cupen i veckan hela 3-0 blev slutresultatet. Inter, med Lautaro Martinez i toppslag, gör det riktigt bra. Han nätade två gånger om senast. Detta var semifinalen i Coppa Italia. I finalen väntar stormakten Juventus, som Inter nyligen slog på bortaplan med siffrorna 1 – 0.

Sedan dess har Hellas Verona och Spezia besegrats med fler än ett mål i skillnad. Vid en seger över Roma går Inter, som har två poäng färre och en match mindre spelad än Milan, upp på en första plats. En chans som de bara måste ta. På pappret så tycker jag man är ett bättre lag än Roma för tillfället och jag tror inte Inter tappar poäng här mot ett virrigt Roma.

ROMA

Roma är upp och ner i sina prestationer. Man vet verkligen inte var man har dom från gång till gång. Dock har Roma spelat betydligt bättre på sistone och varit svårslagna. På vägen har det blivit en bortaförlust mot Bodö/Glimt i Europa League. Med en stor hemmaseger har Roma ändå tagit sig vidare till semifinalen i Europa Conference League, där Leicester står för motståndet.

Roma har ett stort avbräck då Nicolo Zaniolo har samlat på sig för många gula kort och är avstängd i detta tuffa bortamötet. Oavsett så tror jag man får det riktigt jobbigt på Stadio Giuseppe Meazza och tränaren Mourinho måste nog ta fram sin trollstav för att hans manskap ska få med sig poäng mot regerande mästarna. Senast mot Napoli så kvittera man på tillägg och lyckades få med sig en poäng. Sån tur tror jag inte de har den här gången.

ANALYS

Jag tror att ett helmotiverat Inter som vid seger går om stadsrivalen Milan och upp i serieledning bara vinner här. En chans som de bara måste ta. Med Lautaro Martinez i toppslag så tror jag Inter gör ett minst två mål här. Inter lär ta kommandot direkt från avspark och trycka ner Roma långt ner på deras planhalva. Tränaren Mourinho gillar ju att parkera bussen framför sitt eget mål, men jag tror inte det räcker ändå. Därför tänker jag spela ett målspel på Inter.

SPELTIPS

Mitt spel blir Inter över 1.5 mål i matchen. 6U @1.66 Betinia.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Inter över 1.5 mål på Betinia