Speltips: Irland – Skottland 11/6 “Fartfyllt brittisk derby”

Speltips: Sevilla - Mallorca 11/5 "Sevilla visar sin dominans"

Sanels Hörna

Nations League fortsätter likt ett mini EM. Ikväll är det en brittisk batalj som står på tapeten. Irland tar emot Skottland och jag tror på en underhållande och svängig match. Skottland över 5.5 hörnor klickas till hela 3.55 på Unibet.

Irland har inlett Nations League med två raka uddamålförluster. Detta till trots har laget spelat en skaplig fotboll med gott om offensivt initiativ. Man har skapat chanser men målen har uteblivit. Ikväll vill man mer än gärna spräcka målnollan I detta heta derby och kommer således spela öppet och rakt. En öppen match banar väg för Irländsk offensiv men lämnar även luckor bakåt. Luckor som gärna får omvandlas till hörnor för bortalaget. Spelbolagen har ingen favorit i matchen. Personligen anser jag Skottland vara bättre men då Irland lirar hemma kan allt hända.

Skottland inledde gruppspelet med en fin seger hemma mot Armenien. Slutresultatet 2-0 var i underkant då man fullständigt blåste bort gästerna av banan. Skottland spelar en rak och offensiv fotboll som oftast leder till avslut eller hörna. Ikväll lär det bli samma melodi där båda lag kommer gå för seger. Jag gissar att matchen kommer att spelas i ett högt tempo och att det blir svängigt. Skottland ges ett spelmässigt övertag då truppen är starkare och därför tippas hörnorna till deras fördel. Gl!

Spela Skottland över 5.5 hörnor på Unibet