Speltips: Island (D) – Frankrike (D) 18/7 “Fritz tippar, Fräckis”

Speltips: Island (D) - Frankrike (D) 18/7 "Fritz tippar, Fräckis"

Fritz Tippar

Sista omgången i grupp D där tre lag gör upp om andra platsen medan Frankrike har säkrat första platsen oavsett resultat i denna match.

Island
Island har två oavgjorda resultat på två matcher. Island har tappat sin 1–0 ledning i bägge matcherna och har inte riktigt haft orken hela matchen. Jag tror att Island kommer till denna match med inget att förlora, de är stora underdogs men har ändå en bra chans att gå vidare vid seger.

Frankrike
Fransyskorna är en av de stora favoriterna att vinna denna turnering och har imponerat hittills. De vann stort mot Italien och vann senast mot Schweiz. I kvartsfinalen väntar Holland och det finns en chans att man vilar en hel del spelare i denna match pga. av de redan säkrat första platsen.

Tips
Frankrike är stora favoriter i denna match och jag tror det kan vara värt att spela en skräll i denna match. Frankrike är ett klart bättre lag än Island men fokuset lär ligga på kvartsfinalen mot Holland.

Island har börjat matcherna i detta mästerskap starkt och jag tror de fortsätter med det. Frankrike kan börja med ett par nyckelspelare på bänken och jag tycker mig ha hittat ett bra halvtidsspel till ett högt odds. Island leda i halvtid till 7.50 gånger såsen.

Spela Island leda i halvtid på Betfair