Speltips: Island – Frankrike 18/7 “Full fart framåt?”

Speltips: Island - Frankrike 18/7 "Full fart framåt?"

Stenberg

Hallå i stugan!

Fina slantar in efter Sveriges övertygande seger igår mot Portugal. Vi fortsätter på den inslagna vägen denna månad med EM-tips och nu spänner vi blickarna mot Islands ödesmatch mot topprankade Frankrike!

Island – Frankrike i den sista gruppspelsmatchen som spelas på New York Stadium, Rotherham och det är Islands vinna eller försvinna ur detta mästerskap!

Frankrike är efter två raka segrar klara för kvartsfinal och nu återstår alltså vilket lag av Island, Italien eller Belgien som ska få göra dom sällskap och väl där få möta Sverige!

Island har inlett med två oavgjorda matcher och det efter att ha tappat 1-0-ledning i båda dessa och det är ett lag som startat matcherna offensivt, men inte riktigt orkat hålla hela vägen.

Till denna match tror jag på ett liknande scenario och då redan kvartfinalklara Frankrike står på andra sidan med rykten om en bred rotation i startelvan, så finns det inget att förlora för det Isländska damerna.

Island har målgaranti?

I hela elva av Islands tolv senaste matcher har man gjort mål i och man har som sagt inlett med mål i båda matcherna hittills i gruppspelet. Att Frankrike gör mål är även det en självklarhet tycker jag då deras senaste facit är enormt för dagen med hela sexton raka segrar.

Med dessa faktorer och med tanke på Islands otroliga offensiva kraft i den första halvleken så tycker jag mig ha hittat ett riktigt bra spel i att båda dessa lagen lyckas hitta nätmaskorna och det till ett mycket smaskigt odds på förhand.

Faktorer som pekar för mitt spel:

Stor rotation hos redan kvartsfinalklara FrankrikeIsland har inget att förlora och måste satsa allt framåtBåda lagen har bra målstatistik

Spelet

Jag spelar att båda lagen gör mål till fina 1,90x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Båda lagen gör mål på Bet365