Speltips: Israel Adesanya – Jared Cannonier 3/7 “Storfavoriten går…

Speltips: Israel Adesanya - Jared Cannonier 3/7 "Storfavoriten går…

Fritz Tippar

Israel Adesanya (22–1)
I de två senaste fighterna har Izzy försvarat sitt bälte i retur-matcher mot Vettori och Whittaker. Izzy har vunnit bägge fighterna via domslut men det har inte sett särskilt underhållande eller motiverande ut.

Denna gång är det en ny motståndare för Izzy och jag håller med oddsbolagen om att han ska vara storfavorit.

Jared Cannonier (15–5)
Jared förlorade mot Whittaker 2020 men har sedan dess vunnit sina två senaste fighter. Senast slog han Derek Brunson i en fight som svängde väldigt mycket. Han blev träffad flera gånger av Brunson men lyckades vända på matchbilden och vinna via knockout.

En seger som gav honom chansen att slåss om bältet men han behöver göra en betydligt bättre fight ifall han ska ha någon chans mot Izzy.

Tips
Här tror jag på en betydligt mer motiverad mästare än vad vi sett i de två senaste fighterna. Izzy är för mig helt överlägsen i denna viktklass och har egentligen redan slagit de främsta utmanarna i denna viktklass. Jared får chansen eftersom det inte finns andra utmanare och jag tror vi kommer att se att det är stor skillnad mellan dessa fighters.

Izzy att vinna fighten ger blyga 1.22 i odds, jag tror dock att han avslutar Jared och det ger fina 2.45 gånger pengarna. Ni hittar spelet på Nordicbet. 7/10 units.

Spela Adesanya vinner på avslut – Ja på Nordicbet