Speltips: Italien (D) – Island (D) 14/7 “Jonsdottir fortsätter att…

Speltips: Italien (D) - Island (D) 14/7 "Jonsdottir fortsätter att…

Fritz Tippar

Italien
5–1 förlust för Italien mot Frankrike i öppningsmatchen. Det såg inte alls bra ut för Italien som låg under med 5–0 i paus. Nu kommer dock lite lättare matcher, Island och Belgien i de sista gruppspelsmatcherna.

Island
Jag tyckte att Island spelade väldigt bra mot Belgien men fick till slut nöja sig med endast en poäng. Island saknar rutin i mästerskap men de har ett spännande lag med många unga spelare. En spelare som imponerande stort på mig var Sveindis Jane Jonsdottir. Hon utmanade konstant, tog mycket avslut och var inblandad i det mesta för Island. Jag tror den unga isländskan får sitt stora internationella genombrott i detta mästerskap.

Tips
Trots att Italien är favoriter i denna match så tror jag på en ganska jämn match där båda lagen kommer ha mycket chanser. En match som kommer passa Jonsdottir, hon var inblandad i det mesta mot Belgien och jag tror hon får utdelning i denna match.

Jonsdottir göra mål hittar vi till 4 gånger pengarna på Betfair. Jag väljer dock ett något säkrare alternativ. Jonsdottir gör mål eller assist spelas till 3 gånger pengarna och det tycker jag är mer spelbart då hon gör en hel del assister också. 6/10 units.

Spela Sveindis Jonsdottir gör mål eller assist – Ja på Betfair