Speltips: Jake Collier – Chris Barnett 11/9 “UFC 279”

Speltips: Virna Jandiroba - Angela Hill 15/5 "Virna Jandiroba vinner"

Fritz Tippar

Jake Collier (13–7)
33 årige Jake Collier har varit aktiv detta år, detta blir hans tredje fight i år. Collier har vunnit varannan fight sedan han kom till UFC. Det har blivit sex förluster och fem vinster i organisationen. Collier tillhör inte eliten i denna viktklass men har ändå en hel del rutin efter elva fighter i UFC. Senast förlorade han via delat domslut mot veteranen Andrei Arlovski.

Chris Barnett (22–8)
36 årige Chris Barnett fightades länge i de lägre organisationerna med blandad framgång. 2017–2020 hade Barnett en riktigt bra period och tog sex raka segrar, det gjorde att han fick chansen i UFC. I UFC har Banett förlorat två fighter och vunnit en fight spektakulärt mot Gian Villante.

Senaste tiden har Barnett haft det väldigt tungt med närstående som gått bort och han verkade inte alls kry på invägningen. Han missade vikten för tungvikt, vilket är extremt ovanligt.

Tips
På förhand en fight som Jake Collier bör vinna, han är storfavorit och ger endast 1.25 gånger pengarna. Till en början ville jag inte spela på denna fight pga. det låga oddset men efter att ha sett invägningen så tror jag det finns ett värde på Collier vinna via avslut.

Barnett verkar ha haft ett tufft träningsläger inför denna fight och jag tror inte han är redo för tre ronder med Collier. Jag tror att Collier avslutar Barnett i första eller andra ronden. Att Collier vinner via avslut spelas till 2.35 gånger pengarna på Nordicbet. 6/10 units.

Spela Jake Collier vinner på avslut – Ja på Nordicbet