Speltips: Jannik Sinner – Carlos Alcaraz 8/9 “Alcaraz kan bli den…

Speltips: Jannik Sinner - Carlos Alcaraz 8/9 "Alcaraz kan bli den…

SpelTorsten

Vinner Alcaraz US Open så blir han den yngsta världsettan någonsin, något jag tror är fullt möjligt men först måste han slå den unga italienska talangen Jannik Sinner och det blir inte lätt men jag tror han löser uppgiften faktsikt.

Båda kommer från två tuffa femsetare där de båda låg under i avgörande set men lyckades vända. Det visar på både mental och fysisk styrka och otroligt imponerande.
Trots deras unga ålder är de redan i världseliten med ett gäng ATP titlar bakom sig. Sinner är nyss fyllda 21 år och är rankad som nummer 14 i världen medans Alcaraz eller Carlito som han vill kallas på tennisbanan fyllde 19 år i maj. Båda har vunnit Next Gen Finals som är en turnering med de bästa U21 spelarna det gångna året.

Längre speltips kommer under kvällen men måste få ut det innan det sjunker för mycket

SPELET

Alcaraz -2.5 games5/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Alcaraz -2.5 games på Pinnacle