Speltips: Jeffrey de Zwaan – Jose De Sousa 4/9 “Vi måste testa ett…

James Wade vs. Gerwyn Price 27/8 "Vi kör ett morgonspel på…

SpelTorsten

Då är vi i åttondelsfinaler i deltävlingen European Tour 10 som hålls i Budapest, Ungern. Det har varit en del skrällar som vanligt och det är bara två kastare från Top10 som lyckas gå vidare.

de Zwaan är en duktig kastare och en bra 180 kastare men har på senare år tappat mark. Hans bästa år var runt 19-20 men har sedan tappat på världsrankingen och är nu rankad nummer 50 i världen. Var en lovande junior men har inte riktigt fått sitt stora genombrott. Att Sousa ska vara favorit i denna matchning är korrekt men är inget spelvärde på att spela vinnare utan jag fokuserar på 180 kastandet här.

Jose de Sousa tog världen med storm för något år sedan och vann en hel del turneringar. Han har en riktigt hög högsta nivå men har haft en svacka i många månader under 2022 men verkar hittat formen igen vilket är intressant. Hans 180 kastande var en period under det normala för honom men verkar nu hittat tillbaka till sitt rätta jag. Han är i helt okey f nu och var bra mot van Barneveld i förra rundan även om resultatet visar en jämn match vilket det var men de Sousa var där och högg hela matchen och vinner i sista rundan genom att bryta nederländaren för första gången i matchen. Riktigt imponerande, dessutom kastade han sex stycken 180s vilket är riktigt bra. Kastar han fyra stycken i detta möte tror jag det räcker för att kasta fler än de Zwaan även om han kastade fem förra matchen så är han en ojämnare spelare.

Det är kort format i denna runda, först till sex legs så vi håller insatsen nere till 4/10U men oddset är riktigt bra på att De Sousa kastar flest 180s så vi kan inte blunda för det.

SPELET

José de Sousa flest 180s.4/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela José de Sousa flest 180s på LeoVegas