Speltips: Jerv – Sarpsborg 08 29/5 “Deja Vu?”

Speltips: Jerv - Sarpsborg 08 29/5 "Deja Vu?"

Sanels Hörna

Nykomlingen Jerv tar ikväll emot skickliga Sarpsborg i norska Eliteserien. Mitt spel blir Sarpsborg att få över 5.5 hörnor till oddset 2,25 på Leovegas.

Jerv

Egentligen skulle jag kunna kopiera gårdagens analys mellan Ham Kam – Odd för att beskriva denna match. Nykomlingen Jerv ligger mycket väntat i botten av tabellen. Det blir en lång och utdragen kamp om nytt kontrakt för hemmalaget. Ikväll ställs man emot ett väldigt skickligt bortalag och kommer att försöka spela snålt för att få med sig poäng. Jag hoppas att Jerv lyckas streta emot tillräckligt så att gästerna får anledning att pressa tillräckligt länge för att lösa minst 6 hörnor. Just att släppa till många hörnsparkar är ingen nyhet för Jerv som släppt in hela 30 stycken på bara de tre senaste ligamatcherna.

Sarpsborg 08

Bortalaget är ett stabilt lag i Eliteserien. Ett lag som kanske har mest bollinnehav i hela ligan. Utöver det skapar man en hel del offensivt. Jag föreställer mig att bortalaget dominerar matchen sett till chanser och all möjlig offensiv statistik men att de inte får det lätt med målskyttet. Istället ser jag gärna att snåla Jerv kan stå emot på sin hemmaplan så att Sarpsborg istället för mål får med sig hörnsparkar. Laget har löst 29 hörnor på sina fyra senaste ligamatcher vilket ger ett snitt på 7 hörnor/match. Mot denna nykomling bör man lösa minst 6. GL!

Spela Sarpsborg över 5.5 hörnor på LeoVegas