Speltips: Jönköpings Södra – Örgryte IS 28/6 “Trepoängsmatch i…

Speltips: Jönköpings Södra - Örgryte IS 28/6 "Trepoängsmatch i…

Sanels Hörna

Vi blickar idag neråt i seriesystemet och finner tre matcher i Superettan. Matchen som jag fastnar för är de två klassiska lagen Jönköping Södra som tar emot Örgryte. Här klickas Örgryte att få över 5.5 hörnor till oddset 2.43 på MrGreen.

Jönköpings Södra

Jönköping som normalt sett brukar hålla till på den övre halvan av serien har fått en svag start på årets upplaga av Superettan. Med endast sju inspelade poäng ligger man trea från botten. Laget kommer dessutom från två raka förluster samt fem raka utan seger i ligan. Man är i akut behov av en trepoängare och kommer sin vana trogen att gå för det. Jönköping har trots svag poängskörd haft stor lycka framför mål. Hela 17 gjorda mål på 10 matcher är siffror som normalt tillhör ett topplag. Dessvärre toppas detta av 23 insläppta som tyvärr är sämst i ligan. Man spelar med andra ord väldigt öppet och tillåter lag att skapa chanser på dem. Tanken är att man ska spela lika öppet ikväll när Örgryte kommer på besök. Det borde ge gästerna bra chans att ta sig fram och skapa chanser. Förhoppningsvis med hörnor som utfall.

Örgryte

Jumbon Örgryte har efter en usel period sakta men säkert börjar plocka poäng. Två raka kryss dubblar lagets totala poängskörd från två till fyra poäng. Tokdåliga poäng för laget som ännu inte vunnit denna säsong. Örgryte spelar likt Jönköping väldigt offensivt och skapar chanser, hörnor samt gör mål. 12 mål på sina inledande 10 matcher är mer än godkänt för ett lag som ännu inte vunnit en seriematch. Utöver det har man skapat hela 25 hörnor på sina tre senaste ligamatcher. Det ger ett snitt på ca 8 hörnor/match. Ikväll krävs det sex stycken till ett odds bra över 2 gånger såsen. Det tål att testas. GL!

Spela Örgryte över 5.5 hörnor på Mr Green