Speltips: Juventus – Inter 3/4 “Stekhett Derby d`Italia!”

Speltips: Juventus - Inter 3/4 "Stekhett Derby d`Italia!"

David Dabeskovic

Serie A-helgen rundas av med ett stekhett möte mellan Juventus och Inter.

JUVENTUS

Juventus har haft en minst sagt märklig säsong, med deras mått mätt, och även om det spelmässigt sett långt ifrån fantastiskt ut på sistone. Med Champions League-uttåget mot Villarreal i färskt minne så har Juventus faktiskt lyckats bygga upp en riktigt fin formsvit i ligaspelet. Sedan årsskiftet är Gamla Damen ligans bästa lag och man har radat upp 16 raka matcher utan förlust.

Man gjorde två fina januarivärvningar i Denis Zakaria och Dusan Vlahovic. Dusan Vlahovic har fortfarande mer att ge, men det serbiske anfallsesset har kapacitet att transformera Juventus offensiv. Tränaren Max Allegri börjar så sakteliga komma mer underfund med hur han ska forma sin trupp. Även om det inte sett spelmässigt bra, så har Allegri åter börjat finna sätt att säkra tre poäng även när spelet inte klaffar.

INTER

Inter som är regerande mästare har också åkt ur Champions League och kan nu lägga all fokus på ligan. Man ställdes mot Liverpool i Champions League och vägde lite för lätt där. Man har även haft det tungt i ligaspelet på sistone. Inter har bara vunnit två av de nio senaste matcherna. Senaste bortasegern togs mot Salernitana i mitten av december i en 5-0 kross.

Det är lite oroväckande för tränaren Simone Inzaghi. Formkurvan har gjort att Inter tappat lite mark gentemot konkurrenterna i titelstriden, men Inter är i allra högsta grad fortfarande med och utmanar om scudetton. Då behöver man dock bryta den negativa trenden illa kvickt. Klara plus nu är att Marcelo Brozovic är redo för spel.

ANALYS

Mycket avgörs här i det stekheta rivalmöte och laget som går förlorande ur striden kan nog nästintill säga adjö till scudetton. Här kommer det bli strid in i det sista och jag har svårt att se att matchen slutar mållöst. Det finns offensiv kraft i båda lägren och att vi får se mål tvekar jag inte på. Höstmötet slutade 1-1.

SPELTIPS

Mitt spel blir båda lagen gör mål. 5U @1.80 Betinia.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Båda lagen gör mål på Betinia