Speltips: Kanada – Danmark 23/5 “Kan Danmark störa stora starka…

Speltips: Kanada - Danmark 23/5 "Kan Danmark störa stora starka…

Åkesson

Det är dags för omgång 6 i grupp A i hockey VM, och viktiga poäng på spel mellan Kanada och Danmark. Kanada ligger på en 3:e plats i gruppen, med 12 inspelade poäng. Danmark ligger en placering efter, med 9 poäng. Kanada är stora favoriter i denna match, som alltid. Danmark har dock övertygat hittills i turneringen, och jag tror man kan störa Kanada.

Kanada

Kanada är som vanligt en av favoriterna att vinna guld, och man har som alltid ett slagkraftigt lag. Kanada har vunnit 4 av 5 matcher hittills, och vinsterna har kommit mot Tyskland, Italien, Slovakien och Kazakstan. I senaste matchen blev det förlust mot Schweiz med 3-6. Nu väntar ett skickligt Danmark, och även om Kanada har en bra chans, så tror jag det kan bli en lurig match för Kanadensarna.

Danmark

Jag har följt Danmarks matcher i turneringen och jag tycker att man har imponerat, bortsett från 0-6 plumpen mot Schweiz. I senaste matchen tog man en stabil 3-0 vinst mot Frankrike, och man har nu häng på slutspelsplatserna. Danmark har ett bra powerplay, och defensiven har varit strålande. Förutom Schweiz matchen har man faktiskt bara släppt in 3 mål på 4 matcher. Nu väntar Kanada, och jag tror man kan överraska.

Speltips

Två lag som slåss om kvartsfinalplatserna. Kanada är som vanligt stora favoriter, men Danmark är bättre än vad många tror. Jag tror Danmark kan utmana i denna match och mitt speltips i matchen blir därför Danmark +2.5 till oddset 2.04 gånger insatsen. Alltså vinst om Danmark vinner, spela oavgjort eller förlora med max 2 mål.

Lycka till!
/Åkesson

Spela Danmark +2.5 på Unibet