Speltips: Karen Khachanov – Casper Ruud 9/9 “Ruud bara fortsätter…

Speltips: Karen Khachanov - Casper Ruud 9/9 "Ruud bara fortsätter…

SpelTorsten

Samtidigt som Alcaraz kan bli den yngsta världsettan om han vinner US Open kan även norrmannen Casper Ruud bli ny världsetta vid turneringsvinst. Visst hade det varit kul om vi får se de i en eventuell final, något jag tror är mycket möjligt.

Casper Ruud kommer från en mycket imponerande 3-0 seger mot italienaren Berrettini där han neutraliserade hans serve fantastiskt och vann matchen relativt enkelt. Han låg faktiskt under i tredje set när Berrettini missar två setbollar och blir bruten och Ruud vann till slut tie break i tredje komfortabelt. Han har verkligen hittat spelet på banorna i New York och har goda möjligheter att nå sin andra Grand Slam final i år då han möter ryssen Karen Khachanov i denna semifinal.

Karen Khachanov som varit underdog i de tre senaste matcherna här i US Open lyckades vända mot en skadad Draper som fick ge upp pga. skada. Sen lyckades han vända mot spanjoren Carreno-Busta och vann i femte avgörande. Sen nu senast natten mot onsdag skrällde han till ordentligt mot en av årets absolut bästa spelare, australiensaren och tennisens “bad boy” Nick Kyrgios. Det blev en riktig rysare även det och gick distansen ut och avgjordes i femte set där Khachanov bröt Kyrgios tidigt och sen kontrollerade sina serve game och vann till slut. Det bör tilläggas att även här vart hans motståndare skadad och Kyrgios plågades av sitt knä som han fick ta medicinsk time out för då han hade riktigt ont och var nära att ge upp. Oavsett så var det riktigt imponerande och Khachanov bjöd på riktigt bra tennis och vann matchen vilket är det viktiga.

Nu är alltså Khachanov “underdog” för fjärde matchen i rad och den forna världsåttan kommer få det tufft mot norsken Ruud. Jag tror absolut att denna match går över tre set och Khachanov har en riktigt bra serv så ser inget värde att kliva in på handikapp spel på Ruud då jag tror denna match dels går över 3.5 set och att det kommer ett eller två tie breaks. Därför har jag siktat in mig på ett spel hos betsson där de erbjuder att båda spelarna tar ett set och att Ruud vinner till fina 2.60 i odds. Jag klipper till med 5/10U här då Ruud är den jämnare och bättre spelaren för studen. Får vi se en skandinav i final i årets upplaga av US Open? jag tror faktiskt det och hoppas verkligen det blir Ruud mot Alcaraz i finalen.

SPELET

Ruud vinner & O3.5 set5/10 Units investeras.Spelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Ruud vinner & O3.5 set på Betsson