Speltips: Khamzat Chimaev – Nate Diaz 11/9 “Khamzat vinner efter 1.5…

Speltips: Khamzat Chimaev - Nate Diaz 11/9 "Khamzat vinner efter 1.5…

Fritz Tippar

Dags för UFC 279 i Las Vegas, svensken Khamzat Chimaev ställs mot den populära fightern Nate Diaz i Main Event.

Khamzat Chimaev
Det är inte ofta vi ser så här låga odds på ett Main Event men Khamzat står i 1.08 gånger pengarna. Khamzat är fortfarande obesegrad i sin karriär och vann senast mot tredje rankande Gilbert Burns. Han har verkligen imponerat och jag har verkligen svårt att se hur Khamzat skulle kunna förlora denna fight. Han är starkare och bättre överallt.

Nate Diaz
Diaz har alltid varit en populär fighter men blev populär på en helt annan nivå efter sina fighter med Conor McGregor. När det kommer till fighting har dock Diaz bara vunnit en fight de senaste sex åren. I sin senaste fight förlorade han via domslut mot nuvarande mästaren Leon Edwards.

Tips
Detta är Diaz sista fight på sitt kontrakt i UFC och han kunde verkligen inte fått en svårare uppgift än detta. Diaz styrka ligger i hans jiujitsu och kondition men när han väl möt eliten har han blivit slagen ganska klart. Att Khamzat vinner denna fight är väl inte direkt någon super-rek med tanke på de låga oddsen men jag tycker mig ha hittat ett fint spel på fighten.

Jag tror på vinst för Khamzat men Diaz har visat sig vara väldigt svår att avsluta och jag tror att han överlever minst två ronder. Khamzat att vinna fighten och över 1.5 ronder spelas till 1.90 gånger pengarna. Ni hittar spelet på Unibet. 7/10 units.

Spela Khamzat vinner & Över 1.5 ronder – Ja på Unibet