Speltips: Kristianstad – Almtuna 23/9 “Stark hemmafavorit i…

Speltips: Kristianstad - Almtuna 23/9 "Stark hemmafavorit i…

Åkesson

Det är dags för första omgången i Sveriges näst högsta liga, Hockeyallsvenskan. I första omgången gästas förra säsongens succélag, Kristianstad, av tippade bottenlaget, Almtuna. I mina ögon är detta en stark hemmafavorit. Kristianstad tror jag kommer överraska många även i år, och man har gått mycket bra under försäsongen. Almtuna är som vanligt tippade i botten av tabellen, och kanske är det dags i år för Almtuna att få kvala neråt. Min känsla är att Kristianstad vinner denna match, mycket tack vare hemmaplan.

Kristianstad

Kristianstad var som sagt en överraskning förra säsongen, då man slutade på en 6:e plats i tabellen. Man har fått behålla stora delar av laget, men också spetsat till vissa lagdelar en aning. Försäsongen har varit bra, och Kristianstad känns väl förberedda. Hemmaplan och premiär, då lär Kristianstad vara heltaggade.

Almtuna

Almtuna slutade på en 12:e plats i tabellen ifjol, och klarade sig med nöd och näppe från negativt kval. Almtuna har varit och snuddat vid det negativa strecket ett antal säsonger i rad, och snart så tror jag Almtunas sejour i Hockeyallsvenskan kan vara över. Almtuna har inget lag på pappret som skrämmer och jag har svårt o se att man ska åka ner till Kristianstad och vinna. Även om Hockeyallsvenskan är en jämn serie.

Speltips

Ifjol vann Kristianstad 3 av 4 möten lagen emellan. Kristianstad var långt före i tabellen och jag tycker man har bättre lag än Almtuna även i år. Kristianstad är starka på hemmaplan och man spelar med hög fart och självförtroende. Mitt speltips i matchen blir att Kristianstad vinner till oddset 1.75 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Kristianstad vinner på Bet365