Speltips: Kristiansund BK – Bodø/Glimt 18/6 “Högoddsare till enorm…

Speltips: Kristiansund BK - Bodø/Glimt 18/6 "Högoddsare till enorm…

SpelTorsten

WOW, säger jag bara. Vilket odds ComeOn bjuder oss på här. Har väntat flera dagar på att hörnlinan ska släppas och när den gjorde det fick jag en chock och detta måste utnyttjas.

Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att vi skulle få nära FEM GÅNGER pengarna på att Kristiansund kommer skapa flest hörnor i matchen mot regerande mästarna Bodö/Glimt. Vilket överodds på ett spel som suttit fyra senaste inbördes på Kristiansund Stadion.

Det är bara att slå till, marknaden överskattar Bodö/Glimts förmåga att skapa hörnor denna säsongen. Visst är det många faktorer som spelar in här, tex Kristiansund tar ledningen och backar hem men samtidigt snittar Kristiansund flest hörnor hemma av alla lag i Eliteserien och har skapat 28 hörnor på de tre hemmamatcher de spelat.

Bodö/Glimt åker ner till Kristiansund med några spelare som varit borta på landslagsuppdrag och har Solbakken skadad. Det är oklart om han kommer till spel eller inte men gör han inte det så är det stort plus för oss då han skapar en del chanser och hörnor själv. Bodö är enligt bolagen favorit och med all rätt. De har en del kvar för att nå formen de hade förra säsongen när de vann ligan men är utan tvekan det bättre laget. De måste framåt och gå för vinst om de ska haka på toppen och behöver verkligen tre poäng här. De ligger på en åttonde plats i serien, hela elva poäng efter Lilleström och det är en otrolig missräkning för vad de är kapabla till.

Kristiansund snittar över nio hörnor på hemmaplan och har dessutom suttit fyra gånger på rad inbördes i Kristiansund.

Kristiansund har historiskt haft svårt mot Bodö vilket visar sig i statistiken då de inte vunnit på de senaste tio matcherna och har hela nio förluster. Det är positivt för vårat hörnspel då vi får hoppas Bodö tar ledningen och Kristiansund pressar på. Hemma på Kristiansund Stadion brukar de normalt sett vara otroligt starka men har nu spelat fem raka hemmamatcher utan vinst. Kristiansund är ett av lagen i Europa som skapar flest hörnor och blir alltid mycket hörnor i deras matcher.

Förhoppningsvis tar Bodö/Glimt ledningen tidigt och Kristiansund pressar fram några hörnor och trycker på. Det är ett otroligt generöst odds och tänkta kanske att vi skulle få 2.00-2.50 på det här spelet med 4.95 är helt galet och måste spelas.

SPELET

Kristiansund flest hörnor5/10 Units investeasSpelet läggs på ComeOn

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Kristiansund flest hörnor på ComeOn