Speltips: Kudermetova – Keys 30/5 “Jämt och tätt med serve i fokus”

Speltips: Kudermetova - Keys 30/5 "Jämt och tätt med serve i fokus"

Sanels Hörna

Då fotbollen lyser med sin frånvaro denna måndag låter vi tennisen få stå i rampljuset. Det spelas nämligen Franska Öppna, en prestigefylld turnering och vi är framme i kvartsfinal i damsingeln. Matchen jag kikar på är ryska Kudermetova som möter amerikanskan Madison Keys. Jag lirar över 0.5 tiebreaks i matchen till oddset 3.30 på Unibet.

Kudermetova som är rankad nr 29 i världen har sett urstark i denna turnering. Det är en offensiv spelare som för ovanlighetens skull är väldigt bra på att serva. Inom damtennisen är dessa spelare väldigt få, framförallt på ett långsamt underlag som grus. Ryskan pangar trots detta in 7-8 ess per match och är svårbruten i sin serve. Jag räknar med att hon idag likt många gånger tidigare i turneringen håller sin serve och pressar Keyes att göra detsamma. Chansen är god att denna jämna match, som av spelbolagen är helt 50/50 går till tiebreak minst 1 gång.

Keys är en rutinerad spelare som även hon gillar att attackera. Även om Keys kanske inte har samma styrka i sin serve är hon väldigt stabil och släpper till väldigt få breakchanser. Jag tror att vi får se få breaks i matchen och att spelarna kommer att följas åt i en väldigt tät match. Tiebreak bör skilja spelarna åt. GL!

Spela Över 0.5 tiebreaks på Unibet