Speltips: Landskrona BoIS – Halmstads BK 12/7 “Finbesök i Landskrona”

Speltips: Landskrona BoIS - Halmstads BK 12/7 "Finbesök i Landskrona"

DannesTips

Ja det är fint besök som väntar Landskrona BoIS när Halmstads BK gästar tisdag kväll. Superettan börja tar sin form och HBK håller välförtjänt till uppe i toppen av tabellen medan Landskrona jobbar för att avancera i densamma.

Landskrona BoIS gör en okej säsong såhär långt. Nu är ambitionen att vara mer än ett mittenlag och med lite stolpe in hade de varit betydligt högre upp i tabellen. Laget har spelat jämnt senaste tiden, faktum är att de är obesegrade i de 9 senaste matcherna. Men det har varit en hel del oavgjorda – inte mindre än 5 av dem närmare bestämt.

HBK har siktet inställt på en sak: att komma tillbaka till Allsvenskan. De har just nu lite skador som hämmar truppen men gör trots det bra prestationer. Om än lite ojämnt så plockar de många 3-poängare och är svåra att möta med deras snabba passningsspel.

Jag tycker att Lanskrona ska ses som en duglig motståndare och hemma säljer laget sig dyrt. De gör mål men hamnar ofta i situationer som gör att det till slut står oavgjort i matchprotokollet. Som sagt tror jag BoIS bjuder upp till kamp och samtidigt ska det ju vara lite fördel för bortalaget. Spelet sitter om båda lagen gör mål och det samtidigt blir minst tre mål i matchen.

Spela BLGM + Över 2,5 mål på Unibet