Speltips: Lazio – Verona 11/9 “Verona löser minst fem hörnor?”

Speltips: Lazio - Verona 11/9 "Verona löser minst fem hörnor?"

Fritz Tippar

Jag tror att favoriten Lazio vinner och hakar på övriga lag i toppen av Serie A. Verona har fått väldigt många hörnor i senaste matcherna och jag tror de fortsätter få hörnor i denna match.

Lazio
Lazio har åtta poäng efter fem omgångar och behöver en vinst i denna match för att inte halka efter övriga lag som slåss om positionerna som ger spel i Europa. Förutom förlusten mot Napoli på hemmaplan i senaste ligamatchen så har Lazio spelat bra denna säsong.

I torsdags vann Lazio mot Feyenoord med 4–2 i Europa League. Det som gör att jag undviker att spela på hemmaseger till 1.61 i denna match är just att jag inte vet hur stark Lazios trupp är och om de orkar hålla samma kvalité i ligan efter matcher i Europa.

Verona
Veronas form är inte den bästa. Efter två poäng på de fyra första omgångarna kunde dock Verona ta sin första seger i sin senaste match, det blev en 2–1 seger mot Sampdoria. En vinst som gör att Verona ligger på trettonde plats i ligan. En annan statistik som är intressant är att Verona fått hela 32 hörnor på sina fyra senaste matcher.

Tips
Trots spel i Europa tror jag på en vinst för Lazio. Jag tror dock på en jämn match men en ledning för Lazio skadar inte ett hörnspel på Verona. Verona kommer fortsätta få hörnor och att de får över 4.5 hörnor i denna match spelas till 2.90 gånger fläsket.

Ni hittar spelet på Betway. 6/10 units.

Spela Verona över 4.5 hörnor på Betway