Speltips: Leeds – Manchester City 30/4 “Stabil bortaseger”

Speltips: Leeds - Manchester City 30/4 "Stabil bortaseger"

JohanS

City leder ligan med en pinne för Liverpool och kommer givetvis kliva ut fullt påkopplade och enkelt besegra Leeds. 7-0 till City sist lagen möttes på Etihad.

Speltips

Manchester City slarvade i CL-semin hemma mot Real Madrid och vann “bara” med 4-3 varför returen i Spanien blir en läskig historia. Men trots insläppta mål i två raka matcher- dessförinnan usla Watford- så tror jag City på nytt står för en solid defensiv insats mot ett tämligen uddlöst Leeds. Att Man City ens släppte ett mot Watford var oerhört märkligt sett till matchbild- och hur slarvigt målet kom till. Att Man City har en ramstark defensiv vet vi där man bara släppt 21 mål under ligasäsongen och nyligen kommer från dubbla nollor mot Atletico Madrid och även 3-0 mot Brighton- ett Brighton som på senare tid luggat övriga topplag på poäng. Leeds blir en munsbit.

Leeds har fem poäng ner till Everton på nedflyttningsplats men Burnley däremellan. Mycket att spela för givetvis men den där riktiga desperationen tror jag inte finns där då fler naturliga räddningsplankor finns kvar under säsongen. Ett Man City är inte laget man tar poäng mot. Leeds kommer från en 0-0 historia mot Palace men hade dessförinnan gjort en del mål. Men jag har slutet på februari och början på mars i färskt minne där man nollades i fyra raka matcher när motståndet var lite tuffare i Liverpool, Spurs, Leciester och Villa. Motståndet därefter, där man också förmått göra mål, har varit betydligt svagare. Allt hänger på Raphinha givetvis och har han en fin dag på jobbet kan Leeds måla mot City. Men jag tror ändå inte så sker.

Man City att vinna & hålla nollan spelas till 2.25 hos bet365.

Spela Man City att vinna & hålla nollan på Bet365