Speltips: Leicester – Norwich 11/5 “Vardy is having a party”

Speltips: Leicester - Norwich 11/5 "Vardy is having a party"

Fritz Tippar

Leicester
Hemmalaget har en riktigt dålig form, Leicester har inte vunnit på 7 matcher och ligger nu på en 14e plats i ligan.

Leicester säsong är minst sagt misslyckad, de åkte ut från Europa och får nu satsa på en stark avslutning. Jag tror de vill framförallt avsluta någorlunda bra på hemmaplan.

Norwich
Sist i ligan, även sist i ligan när det kommer till bortaspel. Norwich är redan klart för Championship till nästa säsong. 4 raka förluster och i senaste matchen förlora man med 4-0 på hemmaplan mot West Ham.

Jamie Vardy
Vardy har haft en skadedrabbad säsong men ändå lyckas göra 10 mål i ligan. I senaste förlustmatchen mot Everton spelade Vardy 24 minuter och tror att just Vardy vill visa att han fortfarande håller hög klass i Premier League.

Tips
Vardy mål ger 1.80 gånger pengarna vilket jag tycker är för lågt odds för ett målskytt-spel. Spelen jag kollat extra på inför denna match är Vardy över 1.5 skott på mål till 2.40 eller Vardy över 2.5 avslut till 1.85 gånger pengarna.

Jag tror att Leicester kommer föra denna match från början till slut och valde att spela Vardy över 2.5 avslut som rek. Spelet hittar ni på Unibet under Avslut från Spelare & Lag.

Tänk på att spelaren måste starta för att spelet ska vara giltigt.

Spela Antal avslut av spelaren (Jamie Vardy) – Över 2.5 på Unibet