Speltips: Leicester – PSV 7/4 “Målglatt att vänta väl?”

Speltips: Leicester - PSV 7/4 "Målglatt att vänta väl?"

JohanS

Kvartsfinal i Europa Conference League och här tror jag på öppna spjäll.

Speltips

Leicester ligger lite i ett ingenmansland i Premier League-tabellen och har således inte så mycket att hålla tillbaka på här. Man kan gå för Europaspelet även om detta är den mindre tilltalande Conference-varianten. Tror Leicester mönstrar en stark elva precis likt man gjorde mot Rennes i åttondelen och att man därmed kommer bli farliga framåt. Vardy kommer saknas men i övrigt finns formstarka offensiva alternativ för Rodgers att mönstra. Mål framåt kommer vi få se här. PSV är ett vilda västern-lag som både vräker in mål men också läcker in alldeles för många kassar. Lite likt Leicester helt enkelt. Leicester har Ndidi out för resten av säsongen och skador även på Bertrand och Ward. Thomas och Evans är osäkra kort. Evans ser väl mest ut att ändå kunna spela trots att han byttes ut tidigt i ligaspelet sist på grund av känning. Viktigt för Leicesters offensiv att ytterbacken Justin är tillbaka i gott slag. Men rent defensivt känns inte Leicester förtroendeingivande som sagt och hålla nollan höll sannerligen till ovanligheterna för dem.

PSV har stundtals varit en riktig ångvält i Europaspelet. FCK fick känna på det. 4-4 hemma mot danskarna och i returen på Parken exploderade PSV och vann med 4-0. I var och varannan match öser man in 3-4 bollar och det kryllar av kompetens i spelare som Götze, Zahavi, Gakpo, Vertessen med flera. I ligaspelet har inte mindre än sex anfallsspelare stått för +6 kassar. På tal om ligan så skuggar PSV giganten Ajax och har fortfarande chans på ligaguldet. Skulle väl vara detta som gör att PSV kanske har lite mer att förlora här än vad Leicester har. Kommer PSV orka och vilja köra hela vägen i mål i Europaspelet när Eredivisie ändå är prio 1?

Tror på målrikt här och det är väl egentligen inte att sticka ut hakan särskilt mycket givet bägge lagens explosiva offensiver. Men spelbolagen erbjuder ändå över dubbelt betalt på BLGM & över 2,5 mål och då ser jag det som ett måste att investera en slant. Båda lagen att göra mål & ö 2,5 mål alltså till 2.10 hos bet365.

Spela Båda lagen att göra mål & ö 2,5 mål på Bet365