Speltips: Leicester – Southampton 20/8 “Högt odds på Saints”

Speltips: Leicester - Southampton 20/8 "Högt odds på Saints"

Fritz Tippar

Leicester
Ännu en vecka har gått och inga nya spelare har anslutit till Leicester. Flera spelare talar öppet om att de vill lämna klubben och stämningen i truppen verkar vara allt annat än bra. Att Leicester blev av med målvakten Kasper Schmeichel som ersatts av Danny Ward gör inte situation bättre, Ward stod för en svag insats mot Arsenal och måste förbättra sig rejält ifall Leicester ska kunna ta poäng i denna match.

Southampton
Saints förlorade i öppningsmatchen mot Tottenham med hela 4–1 och såg länge ut att förlora hemmamatchen mot Leeds senast. Saints låg under med två mål men kunde i slutet av matchen både reducera och kvittera. En viktig poäng för Saints som är nederlagstippade av många spelexperter.

Tips
Leicester har trots sina bekymmer fortfarande en bra trupp som bör sluta på övre halvan av tabellen. Jag tror dock att det krävs en förändring innan laget får till ett spel som visar det. Jag lockas av ett högt odds på Saints i denna match. Saints att vinna matchen står i över fyra gånger pengarna. Jag väljer att gardera mig något och spelar Southampton, pengarna tillbaka vid oavgjort till 3.10 gånger pengarna. Ni hittar spelet på LeoVegas.

Spela Southampton. Pengarna tillbaka vid oavgjort på LeoVegas